Tuincursus

Tuincursus waarbij je stap voor stap natuurvriendelijk tuinieren ontdekt

overbeek gardendesign klaslokaal tuincursus

Verlies geen kostbare tijd met eindeloos proberen

“Al doende leert men” is een veel gebruikte uitspraak maar je kan ook de snelle route nemen en van een ervaren vakman de fijne kneepjes leren.

Geral Overbeek deelt met plezier zijn kennis en ervaring in tuinontwerp, tuinrealisatie, tuinonderhoud en wildplukken met enthousiaste tuinliefhebbers. Ga jij ook voor de snelle route??

 

 Praktisch Tuinonderhoud leer je niet uit een boek

Tuincursus voorjaars- of najaars onderhoud en snoeien is belangrijk om lang van de tuin te kunnen genieten voor een optimaal resultaat is het zinvol om te leren wat je juist wel of niet moet doen.

  • De eerste avond laten we met een heldere presentatie zien wat er in het voorjaar moet gebeuren in de tuin, uiteraard kan je ook al je vragen stellen.
  • De principes van het snoeien laat Geral zien door een serie takken mee te nemen (die ter plekke gesnoeid worden) en de snoeiregels uit te leggen.
  • Tijdens de aansluitende praktijk-dag gaan we direct de geleerde theorie in de praktijk brengen in een tuin met vele soorten planten.
  • Ook organiseren we workshops voor verenigingen en vriendenclubs, informeer naar de mogelijkheden en we maken naar wens een programma op maat.
  • Liever in je eigen tuin of boomgaard het snoeien oefenen kan ook via de workshop op maat.

 

We helpen je met plezier op weg

Tuincursus-Online is een platvorm waar je kunt ontdekken hoe je de tuin indeelt, beplanting toepast of bewust onderhoud. Alle tuingeheimen kan je volgen vanachter je computer of mobiel, makkelijker kan ik het niet voor je maken.
Online snoeien leren kan ook, kijk op Tuincursus-Online Jaartraining

Scroll naar boven