tuincursus-online

Tuincursus-online.nl

Tuincursus-Online.nl dé website met praktische informatie

tuincursus-online, logo tuincursus-online

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuincursus-online is een nieuw platvorm voor tuinadvies op maat

Begin met de gratis tuinwijzer online tool waarmee je snel ontdekt op welke punten jouw tuin verbeterd kan worden. Geral Overbeek heeft de laatste kennis over tuinen samengebracht in dit nieuwe platvorm waar je interessante blogs kan lezen over beplanting, daktuinen, regenwaterbeheer en nog veel meer.
De tuincursussen zijn ontstaan doordat Geral zijn kennis over tuinen met meer mensen wilde delen zodat het belang van groen nog meer onder de aandacht kan komen van tuinbezitters.
De praktische workshops en tuincursussen gaan over tuinontwerpen, beplantingsplannen, tuinonderhoud, snoeien van heesters, beheer van boomgaarden en nog meer specifieke onderwerpen die betrekking hebben op de tuin. Bekijk het overzicht tuincursussen welke praktische tuincursus of workshop je op weg kan helpen naar meer tuinplezier.

 

tuincursus online

Tuincursus-online voor tuinliefhebbers met een groen hart

De nieuw ontwikkelde online tuincursus maakt het makkelijk om de geheimen van de tuin te leren vanuit je vertrouwde omgeving op de laptop of mobiel. De eerste module is gebaseerd op het onderhoud van de tuin zoals onkruid wieden, plagen in de tuin en snoeien van sierheesters. Ook als je net begint in het tuinieren is de tuincursus goed te volgen doordat we de tuincursus hebben opgebouwd met praktische video’s, overzichtelijke luistercursus (audio-cursus) en prikkelende e-boeken.

 

tuincursus online tuinvragen

 

 

Tuincursus-online beantwoord al jouw tuinvragen

De basis van Tuincursus-online is gebouwd op de website www.tuinvragen.com waar Geral begonnen is om zijn kennis en ervaring van tuinzaken te delen en tuinvragen van tuinliefhebbers te beantwoorden. Ook op dit nieuwe platvorm kan je natuurlijk terecht met je brandende tuinvragen waar we met plezier een passend antwoord op geven.

 

Ontdek het snel op Tuincursus-Online.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top