Referenties

Referenties van tuinliefhebbers

 

referentie overbeek-gardendesign

Steeds wanneer er gasten op bezoek komen spreken zij hun bewondering uit over onze tuinen en in het bijzonder de achtertuin. Onwaarschijnlijk wat je allemaal met ruimte kan doen!
Een oppervlakte van 65m² geeft de indruk veel groter te zijn. Het geheim van de smid zijn de halfcirkelvormige terrassen die door de diagonaal lopende vlonders met elkaar verbonden zijn.
Door professioneel voor- en najaarsonderhoud blijft de tuin in optimale conditie.

Familie van Rantwijk
Essenlaan 69
Woerden

 

 

 

 

 

 

referentie tuin amstelveen door overbeek gardendesign

 

Geral Overbeek heeft als ontwerper van onze tuin in 2003 een uitstekende prestatie neergelegd. De tuin is smal en diep en zag er uit als een oerwoud, waarinje letterlijk door de bomen het bos niet meer kon zien.. Tijdens de ontwerpfase heeft hij onze wensen omgezet in een ontwerp voor een mediterrane tuin met een Oosters trekje. Tijdens de realisering van deze tuin heeft Geral opgetreden als supervisor en de uitvoerende werkzaamheden begeleid. Nu, in het voorjaar 2004, genieten wij van zijn uitgekiende ontwerp. Er gaat een ongelooflijke ruimtewerking en rust van uit. Wij zijn dan ook zeer tevreden.

Geral bedankt,
Eric & Erika Hellingman – Amstelveen

 

 

 

 

 

 

Beste Geral, referentie daktuin woerden door overbeek gardendesign

Mijn daktuin is een oase op 4-hoog, die zowel beschutting als privacy geeft. Niet alleen ik, maar ook mijn bezoekers, en zelfs de buren rondom genieten van de variatie in kleuren en planten.

De samenwerking met jouw bedrijf bevalt me uitstekend. Het overleg bij het ontwerp, de vertaling van mijn wensen, de vriendelijkheid en het vakmanschap tijdens de uitvoering van het werk en het onderhoud in de jaren erna geven mij een goed gevoel. Ik zou zeggen: een vertrouwd adres!

Vriendelijke groet,
Mieke Veenstra – Woerden

 

 

Van de daktuin in het Museumkwartier in Utrecht hebben wij het hele jaar plezier en vooral ’s zomers is het niet alleen een feest voor onszelf maar ook voor de buurt, al is het ruim acht meter hoog. De prettige samenwerking met de heer Overbeek heeft veel bijgedragen aan het succes.

Hr en mevr v d V. te Utrecht

Scroll naar top